Event szolgáltatások

Szeretne standján egy emlékezetes rendezvényt tartani ügyfelei vagy partnerei számára? Válassza teljes körű esemény menedzsmentünket, hogy precízen megszervezzük és lebonyolítsuk partyját!

PROGRAMOK

Ha szeretné igazán színessé tenni standrendezvényét, válasszon exkluzív programaink közül! Hívjon meg sztárvendégeket, rendezzen tematikus partit vagy mulasson a legjobb DJ-k zenéjére! Bármilyen elképzelése van a jó hangulatról, mi segítünk megteremteni.

CATERING

Catering szolgáltatókkal együttműködve biztosítjuk fogadások, konferenciák vagy akár több napos rendezvények hideg- és melegkonyhai ellátását, minőségi alapanyagokból, elérhető áron. A hagyományos ételek mellett olyan különlegességgel is szolgálunk, mint az extrém kulináris élvezeteket kínáló molekuláris konyha.

HOSTESS

Az attraktív és intelligens hostess-ek sokat emelhetnek egy rendezvény színvonalán, hiszen kapcsolatba kerülnek vendégeivel. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbbeket, akik igazán illeszkednek az Ön eseményéhez.

EXTRÁK

Nálunk olyan kiegészítő szolgáltatásokat is megrendelhet, amik még kuriózumnak számítanak a hazai piacon. Vendégei kipróbálhatják az Augmented Reallity alkalmazást vagy más szórakoztató, virtuális játékokat.

FOTÓS, VIDEÓS

Igény esetén rendezvényére, vagy akár a kiállítás teljes idejére profi fotóst és videóst biztosítunk, hogy megörökítse a fontos pillanatokat.