Szolgáltatások

Ismerje meg széles körű szolgáltatásainkat, melyek segítenek megteremteni a tökéletes kiállítás vagy esemény körülményeit.

DESIGN

Szeretné, ha vállalatának üzenetét a kiállítási standja is egyértelműen tükrözné?
Mi képesek vagyunk üzleti céljait lefordítani az arculat és a technológiák nyelvére. Bízza a kreatív munkát tapasztalt designereinkre, akik 3D-s látványterveken vonultatják fel ötleteiket.

STANDÉPÍTÉS

Örülne, ha nem kellene aggódnia a stand minősége és a határidők miatt?
Igazi erősségünk a professzionális és egyedi megjelenés megvalósítása. Összeszokott csapatunk és kiterjedt alvállalkozói körünk magas minőségű és megbízható munkát végeznek, kellő figyelmet fordítva az apró részletekre is. Önnek nincs más dolga, mint élvezni az elkészült stand kényelmét és funkcióit a kiállítás ideje alatt. A díszletek, promóciós kellékek és kiegészítők tervezését, gyártását és helyszíni felépítését is nyugodtan ránk bízhatja!

NEMZETKÖZI KOORDINÁCIÓ

Más országban vagy kontinensen is szeretné bemutatni vállalkozását?
Bízza ránk a megjelenés teljes szervezését! A standépítmény és a komplett felszerelés szállítása, vámolása és tároltatása mellett, a helyi kiállításszervező céggel együttműködve minden teendőt önállóan elvégzünk és kulcsrakészen adjuk át standját.

BÚTOR ÉS TECHNIKA KÖLCSÖNZÉS

Csak néhány különleges bútor vagy egy profi kivetítő hiányzik?
Béreljen rendezvényére, rövid vagy akár hosszabb távra is! Nálunk a szokványos stand felszerelések mellett divatos bútorok, pultok, kiegészítők és audiovizuális felszerelések széles kínálatából választhat. Emellett - partnereink révén - a legmodernebb fény- és hangtechnikát tudjuk biztosítani standjára vagy rendezvényére: LED- és plazmafalak, hagyományos és robotlámpák, színpadi hangosítás, mikrofonok és különféle IT megoldások.

További részleteket a Bútorkatalógusban talál!

ESEMÉNY MANAGEMENT

Felejthetetlen rendezvényt szerete saját standján?
Válogasson számos show elemünk, díszvendégeink vagy tematikus party ötleteink között, és szórakozzon önfeledten kollégáival és üzletfeleivel! A hangulatot látványos catering, több nyelven beszélő hostessek, koktélbár és DJ teszi teljessé. Igény esetén rendezvényére, vagy akár a kiállítás teljes idejére profi fotóst és videóst biztosítunk, hogy megörökítse a fontos pillanatokat.

További részletek az Event szolgáltatások oldalunkon!

FULL SERVICE

Szeretné, ha semmire nem lenne gondja egy kiállításon való megjelenéssel?
Válassza „Full Service” szolgáltatásunkat, hogy a tervezés fázisától a lebonyolításon át az utómunkáig mindent egy kézben tudhasson. Ráadásul garanciával! Vállaljuk a kivitelezés, a szállítás, az engedélyeztetés és a standépítés és bontás minden felelősségét, valamint teljes körű műszaki és koordinációs felügyeletet biztosítunk a kiállítás ideje alatt. Sőt, igény esetén a járulékos feladatokat is elvégezzük, legyen az eszköz beszerzés, hostess irányítás, belépőjegyek rendelése vagy hotelfoglalás.