Rólunk

Az EXPOUNIT Kft. öt éve azon dolgozik, hogy partnerei számára professzionális kiállítási standokat és exkluzív megjelenést biztosítson a legkülönfélébb nemzetközi vásárokon, üzletekben és belső terekben, a világ bármely táján.

Cégünk fő profilja a standtervezés és kivitelezés, valamint a kiállításokon való megjelenések komplett lebonyolítása. Mindezt kiegészítve 2010-ben létrehoztuk Interior divíziónkat, ahol a belsőépítészet, valamint az egyedi installáció tervezés és gyártás kapja a fő szerepet. Tevékenységünket tökéletesen kiegészítik Event szolgáltatásaink, melyeket partnereinkkel együttműködve ajánlunk ügyfeleinknek.

Szolgáltatásaink teljes mértékben igazodnak megrendelőink igényeihez: ha kulcsrakész megoldásra vágyik és minden munkafázist ránk bíz, vagy ha már meglévő terveit szeretné velünk megvalósíttatni, számíthat lelkiismeretes munkánkra.

Alapítóink hosszú évek szakmai tapasztalatát és kapcsolati tőkéjét hozták magukkal, így kiterjedt nemzetközi partnerhálózattal, gyártóbázissal és projekt vezetési rutinnal rendelkezünk, mely alapján elmondhatjuk, számunkra valóban nincs lehetetlen!

Az Ön álma a mi valóságunk.