Kiállítási standok

Az üzleti vásárokon megjelenő kiállítási stand a vállalati kommunikáció kiemelten fontos eszköze, hiszen ez az a fókuszpont, ahol a cég legfőbb üzenetei a nagy nyilvánosság elé kerülnek - mindezt pedig tükröznie kell az arculatnak és a megjelenés minden eszközének.

Az EXPOUNIT segít abban, hogy az üzletfelekkel és a vásárlókkal való közvetlen találkozás helyszínén lenyűgöző benyomást tegyen partnereire és a konkurenciára egyaránt. Professzionális megoldásainkkal a legkülönfélébb igényeket is meg tudjuk valósítani, legyen az egy kétszintes, egyedileg tervezett stand, vagy egy néhány négyzetméteres, kis költségvetésből összeállított installáció.

Cégünk folyamatosan együtt dolgozik a legnagyobb európai, ázsiai és amerikai kiállítás szervezőkkel. Kollégáink jelen vannak a Köln Messe, a Deutsche Messe AG, a Nürnberg Global Fairs, a Messe Leipzig, a Messe München, a Hungexpo, a GES Las Vegas, a HK TDC és a Reed Midem legnagyobb rendezvényein, így jól ismerjük az egyes országokban rendezett kiállítások működését. Nemzetközi ügyfeleink számára rendszeresen építünk standokat a világ több országában, így pl. Németországban, Franciaországban, Angliában, Oroszországban, Olaszországban és Norvégiában.